Wie ben ik?

Ik ben Pauline Ran en eigenaar van Atelier van de Ziel.
Wat ik vorm geef binnen Atelier van de Ziel komt voort uit mijn persoonlijk levensproces en daarnaast uit mijn werkervaring als beeldend therapeut, creatief coach en trainer en vanuit scholing en literatuur.

Mijn doel is mensen minder in hun hoofd te laten leven en te leren om meer in hun lichaam aanwezig te zijn. Door meer in contact te staan met het eigen lichaam en de eigen ziel worden gevoelens, drijfveren en verlangens duidelijker ervaren. Weet je beter waar je staat en waar je heen wilt in jou leven
Wat ik daar voor inzet zijn kunst-trainingen en massage. Deze twee vormen staan los van elkaar maar beogen het zelfde doel. Je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Al heb ik een therapeutische achtergrond, binnen Atelier van de Ziel werk ik veel meer als docent, coach en trainer.
Ik geef jou de ruimte en tools om zaken in jezelf te onderzoeken en zal jou in dit proces ondersteunen en stimuleren.

Dankjewel voor je reactie of vraag oven mijn website, ik zal zo snel mogelijk antwoord geven. Hartelijke groeten Pauline Ran.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.