Coachingstraject

“Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel, om je ziel te zien een kunstwerk”  George Bernard Shaw

Dit kunst-coachingstraject in een groep is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling en stimulering van creativiteit en expressie. Het is een ontdekkingsreis naar jezelf op een speelse en onderzoekende manier. Je authenticiteit verschijnt letterlijk in beeld.

Om deze dagen te volgen is het niet nodig dat je ervaring hebt met teken en schilder materiaal. Nieuwsgierigheid om naar jezelf te kijken en te spelen met beeldend materiaal is voldoende.

Er wordt gedurende een half jaar gewerkt vanuit de beeldelementen: energie, polariteit, kleur, vorm, lijn, diepte, stilte, figuratief en symboliek. Per les wordt gewerkt aan het technisch uitwerken van één van de beeldelementen en een koppeling gelegd naar jou als persoon.

Wat vertelt het beeld over jezelf? Het gaat niet om goed of fout. Alles is namelijk goed. Je zult ontdekken dat je soms heel blij bent met hoe je het doet en dat er een andere keer een verlangen opborrelt dat je het anders wilt doen en dat je de ruimte kunt nemen om dat uit te proberen. Wat geeft dit anders doen aan het beeld en wat doet het met jou?

cropped-foto_i

Voor wie is dit coachingstraject bedoeld?

Dit traject is bedoeld en gemaakt voor mensen die behoefte hebben zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en naast praten, willen doen, ervaren en onderzoeken.

Mensen die de behoefte hebben om het contact met hun binnenwereld te vergroten. Wat gaat er in mij om, wat voel ik en wat doe ik met deze gevoelens en belevingen?

Mensen die zich willen oefenen in spelend vormgeven zonder dat het “goed” moet zijn en nieuwsgierig zijn naar hoe doe ik het, los van alle conventies.

Mensen die vast zijn gelopen of dreigen vast te lopen in werk of privé en gedurende een half jaar aandacht willen besteden aan: wie ben ik? Waar sta ik? en waar wil ik heen?

 

20 februari                        energie

20 maart                            polariteit

10 april                               kleur

24 april                               vorm

8 mei                                   lijn

22 mei                                 diepte

5 juni                                   stilte

19 juni                                 figuratief

3 juli                                     symboliek

nader te bepalen               afsluiting

 

De trainingsdagen zijn op woensdagen van 09.30u tot 16.30u

8 plaatsen beschikbaar.

Prijs voor particulieren 99,50 euro per dag excl. btw en materialen, inclusief lunch.

Voor werkgevers gelden andere prijzen.

 

Een individueel coachingstraject is ook mogelijk.

Hierin worden niet de beeldelementen gevolgd zoals bij de groepstraining maar er wordt na een kennismaking een traject gestart wat volledig op jouw vraagstelling wordt afgestemd. Vul het informatieformulier in voor eventuele vragen of neem contact op via 06 – 11 35 05 26