Over

Pauline Ran

Wat ik vorm geef binnen Atelier van de Ziel komt voort uit mijn persoonlijk levensproces en daarnaast uit mijn werkervaring als beeldend therapeut, kunstenaar, creatief coach en trainer en vanuit scholing en literatuur.

Mijn doel is mensen minder in hun hoofd te laten leven en te leren om meer in hun lichaam aanwezig te zijn. Door meer in contact te staan met het eigen lichaam en de eigen ziel worden gevoelens, drijfveren en verlangens duidelijker ervaren. Weet je beter waar je staat en waar je heen wilt in jouw leven

Al ben ik therapeutisch geschoold, binnen Atelier van de Ziel werk ik veel meer als coach en trainer, mijn werkwijze is gebaseerd op een holistische mensvisie.

Het holistische denken heeft zijn oorsprong in de humanistische, existentiële psychologie en vraagt de mens zijn eigen ontdekkingsproces serieus te nemen. Omgaan met spanningen, angsten en conflicten zijn hierin een belangrijk gegeven. Mensen kunnen leren van positieve en negatieve gebeurtenissen en hier vervolgens de ervaring van benutten.

Ik geef jou de ruimte en tools om zaken in jezelf te onderzoeken en zal jou in dit proces ondersteunen en stimuleren.